Izbornik Provjeri dostupnost

7 razloga zašto posjetiti Crvenu Luku s vašom obitelji

Crvena Luka je jedinstveno mjesto ljepote - od trena kad zakoračite na njezino tlo vidjet ćete zadivljujuću ljepotu prirode. Oduševiti će vas miris mora, borove šume i aromatičnog bilja Crvena Luka Resorta uz zadivljujuću tišinu koja vas okružuje te opuštajući cvrkut ptica i šum valova.

U nastavku pronađite 7 razloga zbog kojih biste sa obitelji trebali posjetiti Crvena Luka Resort:

1. Kristalno čisto more i prirodna pješčana plaža

 

Ljeto ne bi bilo potpuno bez plaže. Ako ste u potrazi za lijepom pješčanom plažom okruženom borovom šumom, onda ste kod nas na pravom mjestu! Prirodna pješčana plaža uvale Crvena Luka proglašena je jednom od najljepših plaža u Hrvatskoj i nagrađena je za besprijekornu čistoću mora i okoliša.

Obavezna stvar koju nikako ne biste trebali zaboraviti ponijeti sa sobom na plažu je krema za sunčanje jer vas očekuje mnogo sunčanih dana na našim udobnim ležaljkama uz more i bazen. 

2. Izvrstan privatni i izolirani smještaj

 

Dosta vam je prenapučenih plaža i hotela?
Crvena Luka apartmani & ville idealan su izbor za privatni i izolirani smještaj za odmor: nude privatnost, slobodu i dovoljno prostora za opuštanje i uživanje. Ima li što bolje od vlastite privatne vile, potpuno opremljene modernim dnevnim boravkom, kuhinjom i privatnim spavaćim sobama za sve članove obitelji?

Privatnost i ekskluzivnost privatnih vila su neprocjenjive, a svakako i dodatni plus kad planirate odmor s Vašom obitelji.

3. Snimite spektakularne fotografije u infinity bazenu

 

Vanjski bazen Crvene Luke proteže se u smjeru prema Kornatskom arhipelagu i naizgled se čini da seže do dalekog horizonta u beskrajno plavetnilo.

Infinty bazen je vrlo popularan među našim gostima koji često objavljuju fotografije s ovog mjesta na društvenim mrežama. Prilikom sljedećeg posjeta Crvenoj Luci ne zaboravite ponijeti sa sobom vodootpornu kameru i obavezno snimite fotografiju ili dvije i objavite na Instagramu ili Facebooku, zasigurno ćete dobiti puno pozitivnih komentara od vaših prijatelja i pratitelja ;) 

4. Uživajte u mediteranskim specijalitetima

 

Iznenadite svoje najdraže obiteljskom ili romantičnom večerom na modernoj terasi Mamma Rosa restorana sa spektakularnim pogledom na more. Ovaj ekskluzivni bistro poznat je po raznim vrstama tjestenine, pizza i drugih specijaliteta, koji se pripremaju na tradicionalan način uz dašak elegancije i modernosti u opuštenoj atmosferi 🠮 must-visit za sve ljubitelje talijanske hrane. 

Oduševiti će vas pizze, koje se peku po posebnom talijanskom receptu s originalnim sastojcima i brašnom iz Bologne.

Ispričat ćemo vam priču punu boja, okusa i mirisa Dalmacije, kroz pažljivo odabran izbor vrhunskih vina, sireva i maslinovog ulja.

5. Izlet u Nacionalni park Kornati

 

Pripremite se za fantastičnu morsku avanturu! 

NP Kornati jedan su od najrazvedenijih arhipelaga na Sredozemlju, jedinstvena skupina od 150 otoka, otočića i hridi raširenih središnjim dijelom Jadranskog mora. Zbog kristalno čistog mora i brojnih skrivenih uvala Kornati su za mnoge nautičare postala nezaobilazna destinacija prilikom krstarenja uzduž obale Jadrana. Još jedna stvar koja Kornate čini tako posebnom je da je nenaseljen. Na otocima nema gradova ili naselja osim u nekoliko ustanova u kojima posjetitelji mogu konzumirati hranu i piće.

Jedini tragovi lokalnog stanovništva su duge staze suhozida. Ove dugotrajne građevine izgrađene su slaganjem kamenja bez žbuke ili bilo čega drugog kako bi ih se povezalo, zbog čega je suhozid uključen u UNESCO-ov popis nematerijalne baštine.

6. Vježbajte na otvorenom

 

U našem resortu očekuje Vas poligon za vježbanje na otvorenom s prekrasnim pogledom na more. Okruženje prirode i svjež zrak čine vježbanje zabavnijim, a dokazano i učinkovitijim. Osim fizičkih prednosti koje nudi trening pod otvorenim nebom, mnogo je i zdravstvenih i mentalnih koristi. Trening na otvorenom zasigurno je jedan od najučinkovitijih načina da se opskrbite dovoljnom količinom vitamina D.

Naime, sunce je prirodni i besplatni izvor ovog prijeko potrebnog vitamina za zdravlje i vitalnost te ima salutogeni učinak na imunološki sustav. 

7. Vožnja biciklom i šetnja oko Vranskog jezera

 

Vransko jezero najveće je jezero u Hrvatskoj i samo 4 km udaljeno od našeg resorta. Biciklizam i šetnja odličan su način za istraživanje Vranskog jezera i okolnih sela i plaža uz obalu. U Crvena Luka Resortu možete iznajmiti bicikle uz koje ćete na zabavan i jednostavan način istražiti ljepote ovog mjesta.

Preuzmite na recepciji biciklističku kartu te odaberite jednu od preporučenih ruta i otkrijte čarobni svijet flore i faune jezera i mnoštvo starih spomenika. 

Kontaktirajte nas na info@crvena-luka.hr i istražite ljepote uvale Crvena Luka.

© 2019 Crvena Luka Resort | Izrada Nove vibracije