Izbornik Provjeri dostupnost

Apartmani

Moderno uređeni apartmani dizajnirani za udobnost

Mediteranski stil u savršenom spoju s modernim dizajnom i najnovijim tehnologijama gostima pruža sve što im je potrebno da bi se osjećali jednako opušteno i ugodno kao kod kuće, samo što je u ovom slučaju ta udobnost nadopunjena prekrasnom prirodom i detaljima koji upućuju na kulturno bogatstvo i arhitektonsku i stilsku baštinu Mediterana.

Gostima apartmana stoje na raspolaganju svi sadržaji resorta kao što su restorani, fitness, saune, studio za masažu, multifunkcionalno sportsko igralište, vodeni sportovi, dječje igralište, Mini Club, besplatan parking, bazeni i teniski tereni. Izaberite jednu od dvije ponuđene kategorije apartmana:

Obiteljski apartmani morska/park strana

Za nezaboravan boravak, teško je nadmašiti naše ekskluzivne obiteljske apartmane, koji se nalaze u prizemlju ili na prvom katu samo 30-50 m od mora. Svi apartmani imaju dvije spavaće sobe, obje s bračnim krevetom (king size), prostrani dnevni boravak s kaučem na razvlačenje za dvije osobe i kompletno opremljenu kuhinju.

Površina apartmana 88 m2, za do 6 osoba.

Superior Apartmani park strana

Naši Superior apartmani na park strani s dvije odvojene sobe omogućuju ugodan boravak cijeloj obitelji. Apartman je podijeljen na dvije spavaće sobe s bračnim krevetom i dnevnim boravkom s kaučem na razvlačenje (za dvije osobe do 160cm). Pored ugodnog ambijenta, ističe se i nenadmašna lokacija, samo 30-50 m od mora.

Površina apartmana 104-110 m2, za do 6 osoba.

Superior Apartmani morska strana

Naši Superior apartmani na morskoj strani s dvije odvojene sobe omogućuju ugodan boravak cijeloj obitelji. Apartman je podijeljen na dvije spavaće sobe s bračnim krevetom i dnevnim boravkom s kaučem na razvlačenje (za dvije osobe do 160cm). Pored ugodnog ambijenta, ističe se i nenadmašna lokacija, od 30 do 50 m od mora.

Površina apartmana 104-110 m2, za do 6 osoba. 

© 2019 Crvena Luka Resort | Izrada Nove vibracije