Izbornik Provjeri dostupnost

Apartmani

Moderno uređeni apartmani dizajnirani za udobnost

Mediteranski stil u savršenom spoju s modernim dizajnom i najnovijim tehnologijama gostima pruža sve što im je potrebno da bi se osjećali jednako opušteno i ugodno kao kod kuće, samo što je u ovom slučaju ta udobnost nadopunjena prekrasnom prirodom i detaljima koji upućuju na kulturno bogatstvo i arhitektonsku i stilsku baštinu Mediterana.

Gostima apartmana stoje na raspolaganju svi sadržaji resorta kao što su restorani, fitness, saune, studio za masažu, multifunkcionalno sportsko igralište, vodeni sportovi, dječje igralište, Mini Club, besplatan parking, bazeni i teniski tereni. Izaberite jednu od dvije ponuđene kategorije apartmana:

Superior Apartmani park strana

Naši Superior apartmani na park strani s dvije odvojene sobe omogućuju ugodan boravak cijeloj obitelji. Apartman je podijeljen na dvije spavaće sobe s bračnim krevetom i dnevnim boravkom s kaučem na razvlačenje (za dvije osobe do 160cm). Pored ugodnog ambijenta, ističe se i nenadmašna lokacija, samo 30-50 m od mora.

Površina apartmana 104-110 m2, za do 6 osoba.

od 240 EUR/po noćenju
Rezerviraj
Superior Apartmani morska strana

Naši Superior apartmani na morskoj strani s dvije odvojene sobe omogućuju ugodan boravak cijeloj obitelji. Apartman je podijeljen na dvije spavaće sobe s bračnim krevetom i dnevnim boravkom s kaučem na razvlačenje (za dvije osobe do 160cm). Pored ugodnog ambijenta, ističe se i nenadmašna lokacija, od 30 do 50 m od mora.

Površina apartmana 104-110 m2, za do 6 osoba. 

od 270 EUR/po noćenju
Rezerviraj
© 2019 Crvena Luka Resort | Izrada Nove vibracije