Izbornik Provjeri dostupnost

Crvena Luka Hotel & Resort

UŽIVAJ U TRENUTKU

Crvena Luka resort u najvećoj je mjeri određen upravo bojama, mirisima, okusima i osjećajima koje budi u svojim posjetiteljima. Unatoč intrigantnom imenu ovog hotela i resorta koji se diči modernim dizajnom i besprijekornom uslugom, te su boje ne crvena, već kristalno modra i smaragdno zelena boja čistog mora u skrovitoj uvali, zlaćana boja meke, osunčane pješčane plaže, duboko zelena boja hladovine mediteranskih borova i čista bijela boja dalmatinskog kamena.

Prirodne ljepote savršeno se stapaju sa stilskim ambijentom na idealnoj lokaciji nadomak Biograda na Moru, s Vranskim jezerom u zaleđu i panoramskim pogledom koji se pruža uz sam južni rt otoka Pašmana prema zapadu na kojem se nazire jedinstveni kornatski arhipelag i s kojeg se svaku večer šire zlatne, crvene i purpurne boje najljepšeg zalaska sunca na jadranskoj obali.

 

Koronavirus - COVID-19 - Informacije

 

Kao odgovor na razvoj pandemije COVID-19, nastavljamo slijediti najnovije savjete i preporuke Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) i lokalnih vlasti u Hrvatskoj.

Kontinuirano ažuriramo svoju politiku otkazivanja kako bismo bili u skladu s najnovijim zbivanjima u vezi s COVID-19 i bilo kakvim službenim ograničenjima putovanja, mjera karantene ili izolacije koje su najavile vlade širom svijeta. Naš cilj je ponuditi vam što više fleksibilnosti i udobnosti prilikom planiranja putovanja.

Za sva pitanja u vezi s Vašom rezervacijom, molimo Vas obratite nam se putem online obrasca ili kontaktirajte direktno naš odjel prodaje na info@crvena-luka.hr.

 

Hvala na strpljenju i razumijevanju.

 

Smještaj

Savršeni smještaj za Vaš boravak u Dalmaciji

Aktivnosti & Sport

Aktivnosti, opuštanje & zabava

FITNESS

Ostani fit i za vrijeme odmora

TENIS

Škola tenisa za sve uzraste

CRVENA LUKA WELLNESS & SPA

U Crvena Luka Wellness & Spa centru pobrinut ćemo se da ponovno uspostavimo ravnotežu Vašeg uma i tijela, uz ugodnu, opuštajuću atmosferu, vrhunsku njegu i potpuno prirodne proizvode.
 

Više informacija

Posebne ponude

Najbolje ponude za savršen odmor na moru

Flash Sales (ograničeno vrijeme)

od 88 EUR po noćenju
  • od 29.4.20. do 31.05.20.
Više informacija

Family Friendly

Obiteljski raj na moru
  • Mini Club unutarnja prostorija s kreativnom radionicom
  • Multifunkcionalno igralište na otvorenom
  • Briga o djeci između 3 i 12 godina
  • Aktivni program za djecu, tinejdžere i odrasle
  • Oprema za bebe na upit: hranilice i dječji krevetići
  • Centar za vodene sportove
Više informacija
Family Friendly

Sastanci i eventi

Za Vaše sastanke i proslave

Instagram

Pratite nas na Instagramu
© 2019 Crvena Luka Hotel & Resort | Izrada Nove vibracije