Izbornik Provjeri dostupnost

Vile

Luksuzne i komforne ville za odmor iz snova

U resortu Crvene Luke nalazi se ukupno 20 moderno dizajniranih i elegantno opremljenih villa, samo 10-15 m od mora, kao sam vrhunac udobnosti, stila i luksuza. Ekskluzivnost i potpuna privatnost u luksuznim vilama oduševljava posjetitelje iz cijeloga svijeta, koji uz plažu resorta Crvene Luke pronalaze svoj drugi dom.

Gostima villa stoje na raspolaganju svi sadržaji resorta kao što su restorani, fitness, saune, studio za masažu, multifunkcionalno sportsko igralište, vodeni sportovi, dječje igralište, Mini Club, besplatan parking, bazeni i teniski tereni.

Villa Princess

Vile Princess nalaze se samo 10-20 metara od mora. Uz moderno uređenje i vrhunsku opremljenost, odlikuju se velikom terasom s kliznom staklenom stijenom koja vam pruža izravan pogled i daje osjećaj povezanosti s morem. Uz šum valova i miris soli, ove prostrane vile, sa svim svojim sadržajima, jamče jedinstven odmor u harmoniji, miru i privatnosti.

Površina 95 m2, za do 6 osoba.

Villa Royal

Vile Royal nalaze se u neposrednoj blizini mora. Uz moderno uređenje i vrhunsku opremljenost, odlikuju se velikom terasom s kliznom staklenom stijenom koja vam pruža izravan pogled i daje osjećaj povezanosti s morem. Uz šum valova i miris soli, ove prostrane vile, sa svim svojim sadržajima, jamče jedinstven odmor u harmoniji, miru i privatnosti.

Površina 95 m2, za do 6 osoba.

Villa Imperial

Tri samostalne vile Imperial smještene su samo 20 metara od mora. Krasi ih ekskluzivan dizajn i moderna arhitektura koja se savršeno uklapa s netaknutom prirodom koja ih okružuje.

Površina 147 m2, za do 8 osoba. 

Luksuzna Villa Zumbul

Jedinstvena i luksuzna vila Zumbul smještena je na kraju uvale, što njezinim posjetiteljima omogućuje potpunu privatnost i prekrasan pogled na kornatske otoke i zalazak sunca. Vila raspolaže sa privatnim bazenom prostranim dnevnim boravkom, blagovaonicom za 6 osoba, potpuno opremljenom kuhinjom i 3 kupaonice s tušem. Jedna od posebnosti ove vile je spavaća soba s vlastitom kupaonicom i privatnim jacuzzijem.

Površina 313 m2, za do 8 osoba. 

© 2019 Crvena Luka Resort | Izrada Nove vibracije