Izbornik Provjeri dostupnost

Aktivnosti i sport

Aktivni odmor za cijelu obitelj

Iskoračite iz udobnosti svoje sobe, odvažite se i istražite netaknutu prirodu i skrivene uvale, uživajući u prirodnoj ljepoti Dalmacije kakva je nekad bila. Očaravajuće okruženje mora, zelenila, sunca i vjetra savršeno je mjesto za razne aktivnosti kako biste ostali u kondiciji za vrijeme odmora, stekli nove vještine, vidjeli nova mjesta, a pritom se i dobro zabavili.

U Crvenoj luci nudimo pregršt sportskih i rekreativnih sadržaja za cijelu obitelju. Unutar resorta nalaze se teniski tereni sa zemljanom podlogom, fitness centar, multifunkcionalno sportsko igralište za nogomet, razni rekviziti za aktivnosti na otvorenom i bicikli za najam Dodatne aktivnosti brzo ćete pronaći u neposrednoj blizini resorta poput jahačkog izleta na Vransko jezero ili uzbudljive adrenalinske avanture u Adventure parku gdje možete iskušati svoje vještine u Paintballu, spustiti se Zip-Line-om ili pak uputiti u off-road Quad safari.

Ako vaše poimanje odmora uključuje više od pustog izležavanja i sunčanja na plaži, predlažemo da istražite sljedeće aktivnosti:

Bez obzira jeste li početnik, amater ili iskusni tenisač, u sklopu resorta Crvene luke očekuju Vas dva odlična zemljana terena za rekreativne mečeve sa partnerom, ali i za prve korake u slučaju da želite naučiti igrati tenis uz privatne satove u našoj školi.

Čitaj više

Cijelo područje oko grada Biograda isprepleteno je označenim panoramskim biciklističkim stazama koje će podjednako rekreativcima i entuzijastima ponuditi obilje uzbuđenja, prekrasnih prizora koji oduzimaju dah, ali i prvorazrednu ugodnu rekreaciju. Krenite biciklom u osvajanje impresivnih krajolika!

Čitaj više

Ronjenje je način otkrivanja podvodnog svijeta koji na divan način spaja nova iskustva, nudi poseban užitak, romantiku putovanja, samootkrivanje i naravno – beskrajnu zabavu.

Čitaj više

Vjetar je vaš prijatelj, naučite se igrati s njim u blizini otoka Pašmana koji nudi idealne uvjete za surfanje!

Čitaj više
© 2019 Crvena Luka Resort | Izrada Nove vibracije