Izbornik Provjeri dostupnost

Bicikliranje

Bicikliranje

Cijelo područje oko grada Biograda isprepleteno je dobro označenim panoramskim biciklističkim stazama koje će podjednako rekreativcima i entuzijastima ponuditi obilje uzbuđenja, prekrasnih prizora, ali i prvorazrednu ugodnu rekreaciju. Krenite biciklom u osvajanje impresivnih krajolika, uživajte u pogledu na more koji oduzima dah i mirisima jedinstvene mediteranske vegetacije.

Za bicikliste kojima je više stalo do uživanja u prirodi i opuštajuće vožnje nego do pravog izazova, predlažemo rutu do susjednih mjesta poput Filip Jakova, a odličnom će se pokazati i cesta Soline koja vodi kroz gustu borovu šumu od centra grada do pješčane uvale, te dalje prema naselju Kumenat, pa makadamskom cestom prema mjestu Pakoštane. Za iskusnije bicikliste koji su spremni na zahtjevnije pothvate, preporučujemo stazu oko Vranskog jezera koja je duga oko 40 km.

Fantastično iskustvo bicikliranja doživjet ćete poludnevnim izletom na šarmantne otoke Pašman i Ugljan gdje ćete također naići na brojne označene staze, među kojima su neke i poprilično zahtjevne jer vode na vrhove brda. No, napor će vam se istinski isplatiti budući da Vas na cilju, odnosno vrhu brda, očekuju prekrasni panoramsku pogledi na Biograd, okolna mjesta, te na čitav arhipelag.

Bicikle možete iznajmiti izravno u našem resortu ili ih dovesti sa sobom od kuće.

© 2019 Crvena Luka Resort | Izrada Nove vibracije