Izbornik Provjeri dostupnost

CRVENA LUKA WELLNESS & SPA

Ravnoteža uma i tijela

Život je sve ubrzaniji, dijelom zbog brzih promjena u okolini koji nam nameću beskrupulozan, neumoljiv ritam, ali dijelom i zbog nas samih i podsvjesnih odabira sadržaja s kojim dolazimo u kontakt. Ponekad nismo ni svjesni koliko negativnih posljedica naša okolina i užurbani način života mogu imati na naš organizam. Umor, malaksalost, glavobolja, napetost, bol u vratu i leđima te ostale pojave najjasniji su pokazatelj da je tijelu ponekad neophodno opuštanje i teško zarađen predah.

U Crvena Luka Wellness & Spa centru pobrinut ćemo se da ponovno uspostavimo ravnotežu Vašeg uma i tijela, uz ugodnu, opuštajuću atmosferu, vrhunsku njegu i potpuno prirodne proizvode.

Opustite se, odahnite i zaboravite na svakodnevne brige...

Prepustite se sposobnim rukama stručnjaka u našem Wellness & Spa centru i priuštite sebi i svojim najbližima nezaboravne trenutke opuštanja i regeneracije s raznovrsnim masažama i tretmanima. Uživajte u jedinstvenom ambijentu, modernom interijeru i očaravajućoj prirodi.

Crvena Luka Wellness & Spa potpuno je opremljen turskom kupelji, finskom saunom, unutarnjim grijanim bazenom, fitness i kardio sobama te suvremenim prostorijama za masaže i druge tretmane za opuštanje i regeneraciju. Pored vrhunskih usluga u centru, po dogovoru nudimo i masažu na plaži, posebno umirujući, terapeutski doživljaj u sjeni borova i uz šum valova. Osjećaj je nezaboravan.

Posebnosti

  • Vanjski bazen i grijani unutarnji bazen
  • Moderno opremljena prostorija za fitness
  • Sauna kompleks - parna kupelj i finska sauna
  • Sunčana terasa i zona za opuštanje
  • Masaže, tretmani tijela i lica, aromatične kupke, pilinzi (uz nadoplatu)
  • Ručnik za wellness i plažu (uz nadoplatu)
  • Ogrtač za wellness (uz nadoplatu)
  • Soba za parove sa hidromasažnom kadom (uz nadoplatu)
     

Radno vrijeme i rezervacije

Radno vrijeme Wellness & Spa recepcije te bazena i sauna je svakim danom od 08:00 - 20:00 sati.

Kako biste si osigurali termin za tretman, preporučamo da ga rezervirate dan ranije. Spa tretmani dostupni su uz prethodnu rezervaciju od 08:00 – 20:00 sati, a fitness i kardio zona dostupna je i slobodna za korištenje od 08:00 – 20:00 h.

Kontaktirajte nas na broj telefona +385 23 265 600 ili na mail adresu spa@crvena-luka.hr i rezervirajte svoj termin unaprijed.

© 2019 Crvena Luka Resort | Izrada Nove vibracije