VODITELJ KUHINJE (m/ž)
Kreira ponudu restorana te izrađuje normative.
Vrši obradu svih vrsta namirnica, pripravlja jela i aranžira obroke te je odgovoran za pravilno funkcioniranje kuhinje.
OPIS POSLA I ODGOVORNOSTI:
- organiziranje rasporeda poslova te priprema i izdavanje uputa za rad osoblju kuhinje
- briga za kuhinjski inventar i opremu, te kontrola ispravnosti i pravilnog korištenja
- uvođenje u posao osoblje istog ili podređenog statusa
- vođenje evidencije o utrošenom materijalu
- briga o pravilnom korištenju i čuvanju namirnica te kontrola isteka trajanja robe
- briga o čistoći i higijeni u kuhinji
- uvođenje i prezentacija novih jela
ŠTO NUDIMO:
- Mogućnost profesionalnog razvoja i dodatnog usavršavanja
- Timski rad u stimulativnom radnom okruženju
- Poticajna i iznadprosječna primanja
- Dodatak za prijevoz
- Zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme
ŠTO OČEKUJEMO OD VAS:
- Neophodno prethodno radno iskustvo
- Prilagodljivost potrebama posla
- Profesionalnost i sklonost timskom radu
- Minimalno 3 godine iskustva na istim ili sličnim pozicijama
- Poželjno znanje jednog stranog jezika
Veselimo se Vašoj prijavi!
Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte i na posao@crvena-luka.hr
Prijave traju od 12. 05. 2023. do 04. 06. 2023.